One Piece Episode 1006 izlaišanas datums un informācija par straumēšanu

One Piece Episode 1006Attēla kredīts: Toei Animation

Visbeidzot, One Piece Episode 1006 ir informējuši anime seriālu veidotāji Eiičiro Oda un Akira Torijama, un šeit ir visas detaļas, kas jums jāzina pirms galvenās anime sērijas skatīšanās.

Pamatojoties uz Manga sēriju ar tādu pašu nosaukumu, Oen Piece ir viena no garākajām anime sērijām, kas ir pabeigusi vairāk nekā 1000 sēriju, un tomēr fanu skaits pieaug ar katru dienu, un tas ir viens no gandrīz katra anime fana iecienītākajiem. Un šonedēļ pirmizrādi piedzīvos seriāla 1006. sērija.

Vai One Piece Episode 1006 nāks šonedēļ?

Atbilde o NĒ, kā norāda Animācijas studija, kas ir atbildīga par tās izstrādi, Toei Animation ir apstiprinājusi, ka One Piece Episode 1006 šonedēļ nepienāks Jaunā gada svinību dēļ. Tā kā lielākā daļa iestudējuma ir atvaļinājumā svētku sezonai, un līdz ar to fani šonedēļ nevarēs noskatīties sēriju.



One Piece Episode 1006 rakstzīmes

Attēla kredīts: Toei Animation

Lasi arī: My Hero Academia 5. sezonas 25. sērija: kad tā tiks izlaista?

Kad mēs varētu saņemt 1006. sēriju?

Šobrīd mēs varam sagaidīt nākamo sēriju nākamnedēļ, un veidotāji ir arī apstiprinājuši, ka One Piece atgriezīsies ar savu Episode 1006 nākamnedēļ 2022. gada 8. vai 9. janvārī atbilstoši fanu laika joslām.

Tiks atgriezta gaidāmā anime sērija Crunchyroll nākamajā nedēļas nogalē, ko apstiprināja arī anime sērijas oficiālais rokturis, kas tika publicēts 2021. gada 27. decembrī.

One Piece Episode 1006 — informācija par straumēšanu un izlaišanas laiks

Šobrīd One Piece 1006. sērija tiks izlaista tajā pašā laikā vietnē Crunchyroll, kas ir 8. janvārī plkst. 18:00 pēc Klusā okeāna laika. Šeit mēs esam minējuši precīzu izlaišanas laiku atbilstoši laika joslu reģionam:

Klusā okeāna laiks: 18:00 PST sestdien, 2022. gada 8. janvārī
Centrālais laiks: 20:00 pēc CST sestdien, 2022. gada 8. janvārī
Austrumu laiks: 21:00 EST sestdien, 2022. gada 8. janvārī
Pēc Lielbritānijas laika: 02:00 GMT svētdien, 2022. gada 9. janvārī
Pēc Eiropas laika: 03:00 pēc CET svētdien, 2022. gada 9. janvārī
Pēc Indijas laika: 07:30 IST svētdien, 2022. gada 9. janvārī
Korejas laiks: 11:00 pēc KST svētdien, 2022. gada 9. janvārī
Pēc Austrālijas laika: 12:00 AEST svētdien, 2022. gada 9. janvārī